[AdLife] Costin Milu: "Nu, nu am Facebook, dar o sa-mi fac. Uite chiar azi. Sau maine."

[AdLife] Costin Milu: "Nu, nu am Facebook, dar o sa-mi fac. Uite chiar azi. Sau maine."

Doamnelor si domnilor consumatori de publicitate, va prezentam in exclusivitate primul exemplar de publicitar descoperit fara cont de Facebook. Asa ca daca nu il cunoasteti personal dar ati vrea sa-l stalkeriti online, acest interviu e probabil singura voastra sansa.
Plecat de pe strazile si dealurile din Breaza, chiulind de la fizica pentru a-si completa cunostintele de pop culture si ajuns in Bucuresti cu salariu de junior copywriter si toale de firma, Costin Milu este acum Deputy Creative Director la Propaganda si nu mai cheltuie asa de multi bani pe haine pentru ca ii da pe muzica. Am reusit sa ma strecor in playlistul si in colectia lui de ad-uri preferate pentru a va arata si voua. Si, desi la el pe profil nu ati avea unde, aici puteti sa-i dati si Like. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Dosare editoriale

Oameni

Sectiune



Branded


Related