10 variante de a face tinerii sa se indragosteasca de brand

10 variante de a face tinerii sa se indragosteasca de brand

Tinerii sunt un super target. Potrivit studiului "Tanarul in Romania. Profil urban de marketing", 79% dintre adolescentii romani intra zilnic pe internet, 5% dintre adolecentii romani detin un telefon iPhone, mai mult de 50% din tineri au branduri favorite de ingrijire personale, carora le sunt fideli, ceea ce ii tranforma in cumparatori la care publicitatea poate ajunge foarte usor, iar capacitatea de a se adapta si predispozitia catre nou ii face receptivi la creativitate. De aceea tinerii romani devin target-ul unora dintre cele mai bune campanii de publcitate. Dar pana sa vorbim despre campaniile locale, am pregatit un teaser cu zece campanii internationale cu extra creativitate care au drept public-tinta tinerii din afara granitelor noastre.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related