Pum Lefebure – presedintele juriului AdPrint DESIGN ANGELS 2012

Pum Lefebure – presedintele juriului AdPrint DESIGN ANGELS 2012

Anul acesta, structura festivalului AdPrint a fost regandita pentru a include o gama mai larga de executii si include doua competitii complementare: ADVERTISING ANGELS si DESIGN ANGELS. Celei de-a doua ii corespund urmatoarele sectiuni: Branding Schemes - Corporate Identity, Logos, Packaging, POP & In Stores, Collaterals (Direct Mail, Others), Publishing Design & Movie Poster (Magazine Cover, Inserts & Wraps for Press, Book Cover, Movie Poster), Design Crafts Competition (Photography, Illustration, Typography), dar si Design Best Individuals Competition (Best Photographer, Best Illustrator, Best Typographer).

AdPrint Festival anunta juriul DESIGN ANGELS 2012, care va fi condus de Pum Lefebure, Co-fondator si Director de Creatie Design Army. Specializata in conceperea si implementarea identitatilor de brand, dar si in design conceptual, Pum Lefebure a fost inclusa de catre Graphic Design USA in topul 50 al persoanelor de urmarit in domeniu si a fost premiata de catre Washington Business Journal cu distinctia Women Who Mean Business.

Din juriul acestei editii fac parte, de asemenea, Ferah Perker (Art Director, Grafik Tasarim), Joe Shouldice (Graphic Designer), Olaf Hajek (Freelancer Illustrator) si Rodrigo Corral (Fondator, Rodrigo Corral Design).

Perioada inscrierilor la AdPrint Festival dureaza pana pe 30 martie, iar lucrarile inscrise in cele doua competitii urmeaza a fi jurizate dupa aceleasi standarde de creativitate, dar de catre doua jurii specializate ce vor urmari criterii specifice.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related