Un tren care nu suiera, ci sopteste

Un tren care nu suiera, ci sopteste

M-as fi asteptat ca un monolit care se ocupa cu gasirea unor solutii inovatoare in domeniul industriei chimice sa abordeze clasicul model de comunicare cu cercetatori in halate albe, intepeniti langa un numar de eprubete cu un continut de natura necunoscuta. Dar compania Dow tine sa ne surprinda placut cu o abordare mai degraba boema care, pana nu demult, avea componenta umana incorporata chiar in slogan: "The Human Element".

Noul slogan tradeaza usor imaginea generala Dow – "Solutionism. The New Optimism" cu o tenta cliseistica, dar compenseaza din plin cu vizualuri colorate si un spot linistitor, melancolic, placut ca o dupa amiaza insorita de primavara. E genul de clip care indeamna la reverie, care imbie publicul tinta sa alunece incet intr-o stare molcoma, hipnotizanta, pe care as descrie-o cu "tender surrender". Un mod de a spune publicului sa se relaxeze si sa lase problemele pe mainile companiei. Dar nu in genul "Dormi linistit. FNI lucreaza pentru tine".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related