[AdStory] Olivier Altmann (Publicis Worldwide) si biroul sau de pe Champs Elysee

[AdStory] Olivier Altmann (Publicis Worldwide) si biroul sau de pe Champs Elysee

In orice zi petrecuta la birou, Olivier Altmann isi poate intoarce scaunul spre ferestrele lungi pana in podea ca sa vada trecatorii de pe Champs Elysee si turistii adunati la Arcul de Triumf (chiar acolo unde se spune Triomphe). Nascut la Lyon, Olivier si-a inceput cariera in publicitate la FCB Paris, unde a fost copywriter. La Publicis e din 2004, iar din 2009 conduce creatia in toate birourile retelei la nivel mondial. Membru al juriului AdPrint de anul acesta, Chief Creative Officer-ul de la Publicis Worldwide povesteste la AdStory despre brainstormingurile cu fum de trabuc, capul de mistret care vegheaza asupra premiilor castigate, despre momentul care l-a determinat sa lucreze in publicitate si cele care mentin relatia fericita ca in prima zi.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Dosare editoriale

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related