Energiea - cea de-a 24 agentie participanta la Noaptea Agentiilor

Ce-a de-a treia editie a Noaptea Agentiilor va avea loc pe 15 mai, incepand cu orele 20.00. La Energiea toti vizitatorii vor avea ocazia sa rezolve brief-uri experimentaliste Grolsch pe muzica mixata de creativii: Octav Gheorghe, Serban Alexandrescu, Iulian Fecioru si Tuan Nini.

Celelalte departamente vor sta toata noaptea la dispozitia invitatilor: Client Service-ul si Traficul vor asigura bere rece iar cei de la BTL vor tine la curent pe toata lumea cu ce se intampla in toate celelalte agentii.

HR-ul pune la bataie un atelier de tehnici tipografice si legatorie de carte ca la inceputul secolului trecut: poti invata sa folosesti prese vechi, autentice, o masina de indoit cotoare Karl Krause datand din 1930, o litopresa Alexanderwerk de prin 1911, precum si prese de mana.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


The Geeks Bucharest

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, impreuna cu Saatchi & Saatchi Romania. Agentia se pozitioneza ca un partener de business cu focus pe solutii creative multidisciplinare de comunicare si... vezi detalii »

VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Pastel

pastel este o agentie de comunicare romaneasca cu o abordare strategica si creativa, cu o activitate de 18 ani pe piata din Romania, peste 5.000 de campanii si proiecte dezvoltate, si un portofoliu de clienti... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related