Cele mai frumoase momente din viata unui tata

Cele mai frumoase momente din viata unui tata

Tatii care primesc bine vestile rele si exceptional vestile bune, cei care stiu sa spuna metafora sau povestea din tinerete potrivita atunci cand copilul nu stie daca sa faca asa sau altfel, tatii care sunt mereu acolo atunci cand e nevoie de ei. Adica tatii care au de-a face cu un copil cel mult 30 de secunde. Vrem sa avem aceasta imagine idealizata despre parinti, un colaj format din cadre perfecte de cate 2 secunde. De-asta ei sunt eroii reclamelor date din parinte in parinte pe facebook.

Volkswagen Polo ne da exact bombonica de care avem nevoie ca sa ne photoshopam amintirile si sa zicem ca ne regasim in imaginea poetizata a copilariei sub forma unui spot emotionant care arata grija unui tata pentru fiica sa.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related