DDB Londra este cea mai creativa agentie din lume in 2009, potrivit Gunn Report

DDB Londra a fost desemnata de Gunn Report drept cea mai creativa agentie a anului 2009, relateaza Brand Republic.

DDB Londra a ocupat prima pozitie cu 41 de puncte, valoare calculata in functie de numarul de premii obtinute de agentie in festivalurile internationale de creatie.

In topul 5 al celor mai creative agentii, urmatoarele locuri dupa DDB Londra au fost ocupate de Almap BBDO Sao Paolo, Dentsu Tokyo, Goodby, Silverstein & Partners San Francisco, Saatchi & Saatchi Buenos Aires.

Cea mai creativa retea de comunicare din lume a fost desemnata BBDO. Topul 5 este completat de DBB, Ogilvy&Mather, Leo Burnett, Saatchi&Saatchi, potrivit site-ului media.asia.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune

DictionarRelated