40 de companii din marcomm se lupta pentru titlul de Agentia Anului

40 de companii din marcomm se lupta pentru titlul de Agentia Anului

Cu un numar-record de echipe participante, 40, cea de-a cincea editie a Cupei Agentiilor la Fotbal Bergenbier este cea mai competitiva de pana acum. Desi numarul de echipe admise in competitie era stabilit la 32, interesul crescut pentru Cupa a determinat organizatorii sa creasca acest numar.

Asadar, dupa o serie de antrenamente, echipele se vor intrece pe 25 si 26 mai la Daimon Sports Club din Bucuresti. Intrarea este gratuita si permisa tuturor celor interesati, fie ca e vorba de sustinatori ai echipelor participante sau de pasionati de publicitate si/sau de fotbal. Programul complet se gaseste aici.

Cele 40 de echipe care vor participa sunt, in ordinea inscrierii: Motion Vision Communication, Logo Bigger (Mistretzii), GMP-WEBSTYLER, Digital4, Matrix Advertising, SEO monitor, United Media Services (Dacioti), Titan S.A. (F.C. Titanium), MBE Web Agency (Developerii), Daedalus Group (Daedalus Eagles), Active SOFT (AS_i Football Team), Ogilvy Group, First Advertising (First 1aa), McCann Erickson (Se stie), Mailers, AlfaCont (Alfa Males), Papaya Advertising (Papaya Mecanica), Infinit Solutions Agency (Infinit Scorers), Front Line Marketing (For Life Moving), Media Image Group, Mercury360 Communications, Springer & Jacoby (Cainii alb-negri), Wunderman (Mad Wundermen), Eventures (Deportivo Eventura), Blue Idea (FC IQads Kadett), TradeAds Interactive, Media Investment (Dream team thegroup), G2 Romania (Grey Worldwide Romania), Leo Burnett, Inspirion Romania (INSPIRatION TEAM), Saatchi & Saatchi, Senior Interactive (Los Cabaleros), Frank Communication, Next Advertising, Propaganda Creative Services, TBWA/Bucuresti (Disrupatorii), Kaleidoscope (Footballscope), REEA, ERKA Promotions & Events (ERKA Unlimited) si Grup Sapte (Galacticii G7). Vedeti aici impartirea pe grupe.

Echipele insa nu se vor lupta bate doar in goluri, ci si in embleme, 25 dintre reprezentativele inscrise la Cupa transmitand un mesaj de intimidare adversarilor prin intermediul emblemelor create special pentru competitie. Pe www.cupaagentiilor.ro/echipe puteti vedea cum au incercat jucatorii din marcomm sa isi sperie concurenta.

Cupa Agentiilor la Fotbal Bergenbier este de cinci ani locul traditional de (re)intalnire a jucatorilor din marketing si comunicare, pe un altfel de pitch. Evenimentul este organizat de IQads si oferit de Bergenbier.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Logo Bigger

"I want my Logo Bigger" este expresia favorita a oamenilor de marketing. Suntem o agentie independenta, pasionata de branding si comunicare. Agenda noastra se pliaza, mai intai de toate, pe obiectivele clientilor.... vezi detalii »

Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related