Sambata incepe cea mai disputata editie a Cupei Agentiilor la Fotbal Bergenbier

Sambata incepe cea mai disputata editie a Cupei Agentiilor la Fotbal Bergenbier

40 de echipe vor concura sambata si duminica pentru titlul de Agentia Anului in cadrul Cupei Agentiilor la Fotbal Bergenbier, editia 2012. Pe 16 iunie, la Daimon Sports Club (Str. Piscului nr. 10, vis-a-vis de Sala Polivalenta, sector 4, Bucuresti), grupele A-F vor trece prin faza grupelor, urmand ca duminica sa joace echipele din grupele G si H si sa aiba loc optimile, sferturile, finala si gala de premiere. Programul complet il gasiti aici.

Intrarea este gratuita si permisa tuturor celor interesati, fie ca e vorba de sustinatori ai echipelor participante sau de pasionati de publicitate si/sau de fotbal.

Cele 40 de echipe care vor participa sunt, in ordinea inscrierii: Motion Vision Communication, Logo Bigger (Mistretzii), GMP-WEBSTYLER, Digital4, Matrix Advertising, SEO monitor, United Media Services (Dacioti), Titan S.A. (F.C. Titanium), MBE Web Agency (Developerii), Daedalus Group (Daedalus Eagles), Active SOFT (AS_i Football Team), Ogilvy Group, First Advertising (First 1aa), McCann Erickson (Se stie), Mailers, AlfaCont (Alfa Males), Papaya Advertising (Papaya Mecanica),Infinit Solutions Agency (Infinit Scorers), Front Line Marketing (For Life Moving), Media Image Group, Mercury360 Communications, Springer & Jacoby (Cainii alb-negri), Wunderman (Mad Wundermen), Eventures (Deportivo Eventura), Blue Idea (FC IQads Kadett), TradeAds Interactive, Media Investment (Dream team thegroup), G2 Romania (Grey Worldwide Romania), Leo Burnett, Inspirion Romania (INSPIRatION TEAM), Saatchi & Saatchi, Senior Interactive (Los Cabaleros), Frank Communication, Next Advertising, Propaganda Creative Services, TBWA/Bucuresti (Disrupatorii), Kaleidoscope (Footballscope), REEA, ERKA Promotions & Events (ERKA Unlimited) si Grup Sapte (Galacticii G7).

Pe langa mult-ravnitul titlu de Agentia Anului, vor mai fi acordate si alte premii si distinctii: Premiul II, Premiul III, Goalgetterul Competitiei, Cea mai fairplay echipa, Cel mai frumos gol, Cea mai infocata galerie, Cel mai masculin exemplar, Cel mai creativ blazon+mesaj, Cel mai frumos gol si Cel mai popular jucator. Cel mai popular jucator il puteti vota prin like, in albumul de pe pagina de Facebook IQads.

Cupa Agentiilor la Fotbal este un eveniment IQads, oferit de Bergenbier. Partenerii evenimentului sunt Radio Guerrilla, realitatea.net, money.ro, 24FUN, feeder, Agrafa, 360 revolution si SMARK.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related