Competitie de design si ilustratie in noua campanie Nestea - "Inceputul a ceva diferit"

Nestea a lansat campania "Inceputul a ceva diferit" ce foloseste mediile traditionale - TV, afisaje stradale si indoor, dar si proiecte speciale in mediul online, informeaza un comunicat de presa emis de McCann PR.

Una din componentele de amplificare ale campaniei este concursul de ilustratie si design „Gusta provocarea Nestea” ce ii provoaca pe ilustratori si designeri sa creeze un desen original cu spirala Nestea. Juriul format din artistii Saddo, Irina Dobrescu, Stela Lie si Maria Surducan  va alege o lucrare castigatoare ce va fi expusa pe unul din cele patru panouri de afisaj stradal.

Trei artisti au acceptat deja provocarea si dau drept exemplu interpretarile lor. Maria Surducan s-a nascut, a crescut si a terminat Artele la Cluj, Irina Dobrescu este specializata pe ilustratie de carte, iar Saddo da o noua dimensiune profilului vizual Nestea prin personaje suprarealiste si o  paleta cromatica de vara.

"Acest concurs este dedicat tuturor celor care sunt in cautare de locuri unde sa-si expuna imaginatia. Indiferent daca esti ilustrator sau designer, tot ce-ti trebuie pentru a te putea inscrie in competitia de arta Nestea este inspiratie si un pic de talent", a declarat Natalia Stroe (Senior Marketing Activation Manager, Still Beverages Romania/Moldova).

Brieful pentru inscrierea in competitie poate fi descarcat de pe site-ul oficial al campaniei. In plus, pentru a sustine creativitatea artistilor inscrisi, brandul va mai oferi 8 iPad 2 si 6 tablete grafice Wacom.

Tot pentru amplificarea campaniei, echipa Nestea viziteaza sediile catorva redactii din Bucuresti si le propune celor aflati la birou cate o provocare. Dupa ce invart roata Nestea si indeplinesc provocarile, acestia pot castiga premii anti-stress si de relaxare.

Mai jos cateva fotografii de la vizita echipei NESTEA in redactia IQads.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related