Brands&Bears rade inca o data contul BIC

Cand e vorba de BIC® Aparate de ras, Brands & Bears "rade" de trei ori mai bine decat oricare altii (ne referim fireste, la castigarea pitch-urilor pe aceasta categorie). Astfel, de trei ani incoace, categoria BIC® Aparate de ras este castigata detasat de publicitarii ursi.

BIC (Romania) Marketing & Distribution este prezenta pe piata romaneasca ca si sucursala a Grupului BIC, din septembrie 1999. BIC (Romania) ofera o gama larga de produse de papetarie (instrumente de scris, markere, instrumente pentru colorat, corectoare si lipici), brichete (clasice, electronice, utilitare) si aparate de ras - BIC® este principalul brand de pe piata romaneasca care comercializeaza aparate de ras consumabile cu 3 lame (Bic 3™, Comfort 3 Pivot™ si Soleil™). In plus, anul acesta BIC Romania a lansat divizia de echipamente pentru sporturi nautice -BIC® Sport (caiace, barci, echipamente pentru windsurfing si kitesurfing).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related