Castigatorii competitiei Desperados Wild Comics, premiati aseara la ADfel

Castigatorii competitiei Desperados Wild Comics, premiati aseara la ADfel

Dupa doua saptamani in care concurentii au inscris lucrari ce descriu Aventurile Soparlei Desperados in vacanta de vara si doua saptamani de vot, cele mai bune lucrari finaliste din cadrul competitiei Desperados Wild Comics au fost prezentate aseara, in cadrul evenimentului de branded entertainment ADfel.

De asemenea, au fost anuntati si castigatorii celor doua premii: premiul pentru cea mai votata lucrare sub forma de design (3.000 lei) si premiul pentru cea mai votata lucrare sub forma de text (2.000 de lei).

Cea mai votata lucrare sub forma de design a fost “Despi in desert”, inscrisa de Silviu Cadia.

Topul celor 10 lucrari sub forma de design este disponibil aici.

Cea mai votata lucrare sub forma de scenariu –text a fost “Invinge frica”, inscrisa de Adrian Nastase. 

Topul celor 10 lucrari sub forma de scenariu-text este disponibil aici

Cele mai bune 10 lucrari inscrise direct sub forma de desen au fost produse, expuse in Club Fabrica si oferite castigatorilor, iar cele mai bune 10 lucrari inscrise ca text au fost desenate de catre ilustratorul Octav Ungureanu (Smoking Cool Cat) si prezentate la ADfel.

Alaturi de Octav Ungureanu (Smoking Cool Cat), din juriul profesionist au mai facut parte Noper (Ilustrator), Oana Nuta (Brand Manager, Heineken Romania), Adriana Lungu (Business Developer, Blue Idea). Cel de-al doilea juriu a fost format din publicul larg, care a putut vota online.

Despre Desperados
Desperados este berea cu gust de tequila asociata petrecerilor nebune si distractiei. Este gustul exotic dat de combinatia de bere cu tequila, dar este si gustul libertatii, al curajului, al distractiei salbatice. Simbolul reptilei sta marturie pentru personalitatea spontana a marcii. Desperados se adreseaza in special consumatorilor mereu in cautare de provocari, initiind in Romania petrecerile cu o puternica experienta senzoriala. Invitatii danseaza alaturi de iguane si serpi, isi tatueaza corpul in salonul de tatuaje, jongleaza cu focul, dau frau sentimentelor si se casatoresc in Capela Desperados.

Despre TheCreator
The Creator este platforma de concursuri de user generated content a portalului de publicitate IQads.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related