Evolutia veniturilor agentiilor digitale din Romania in 2011 fata de 2010

Primele 15 agentii digitale din Romania, ca cifra de afaceri inregistrata la Ministerul Finantelor Publice in anul 2011 sunt, in ordine: iLeo Marketing Interactiv (locul 1), HyperActive, Senior Interactive, Infinit Solutions, Republika Interactive (locul 5), Kubis Interactive, Digital Star Marketing, Kondiment Egov, MRM Worldwide, Kinecto (locul 10), The Geeks, Interactions Marketing, Webstyler, Carnation, GreenPixel Interactive (locul 15), potrivit unei informari din partea Senior Interactive. Cifra de afaceri a celor 15 agentii in anul 2011 este de aproximativ 59 de milioane de lei, in crestere fata de cele 42 de milioane inregistrate in 2010.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

GMP+WEBSTYLER

In 2018, agentiile GMP Advertising si Webstyler au fuzionat, formand o singura agentie cu servicii intergrate GMP+WEBSTYLER, parte din GMP Group alaturi de GMP PR, Chapter 4 si Point Public Affairs. Cele doua agentii... vezi detalii »

WEBSTYLER

WEBSTYLER este cea mai premiată agenție de digital din România atât la nivel local cât și internațional. De 18 ani pe piață, timp în care a oferit servicii de strategie și creație la cele mai... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune

DictionarRelated