Vlad Popovici (Kubis Interactive) reactioneaza la plecarea lui Eugen Suman catre MRM//McCann Bucharest: Auzisem niste zvonuri pe canalul de mIRC AdvertisingRomania

Vlad Popovici (Kubis Interactive) reactioneaza la plecarea lui Eugen Suman catre MRM//McCann Bucharest: Auzisem niste zvonuri pe canalul de mIRC AdvertisingRomania

Dupa ce Teddy Dumitrescu si Stefan Iordache au marturisit planul de actiune din spatele schimbarii la fata a publicitatii romanesti, le urmeaza Vlad Popovici (Managing Director, Kubis Interactive). 

El recunoaste ca nu a fost luat prin surprindere de plecarea directorului sau de creatie, Eugen Suman, care si-a inceput activitatea in aceasta dimineata la sediul agentiei MRM//McCann Bucharest: zvonurile circulau deja pe mIRC, mai precis pe binecunoscutul canal Advertising Romania, acolo unde toata industria publicitara se reuneste sub anonimat pentru a discuta despre barfe, salarii, noi numiri si alte margaritare ale vietii publicitare.

In urma  zvonurilor, Vlad declara ca a avut inspiratia de a-si investi rezerva de Bitcoins in actiuni, devenind silent partner in cadrul MRM//McCann Bucharest. Vlad planuieste sa vanda pachetul de actiuni, urmand sa-si ia un an sabatic in Turks & Caicos (n.r. doua grupuri de Insule din Marea Caraibe, despre care se spune ca reprezinta o excelenta destinatie pentru indragostitii de aventuri subacvatice de mica sau mare adancime):

"Sincer, auzisem niste zvonuri in urma cu cateva saptamani pe canalul de mIRC AdvertisingRomania. Am fost inspirat sa investesc rezerva mea de Bitcoin in niste actiuni, cu scopul de a deveni un fel de silent partner.

Acum ca zvonurile sunt confirmate si agentia e pe maini bune, pot sa vand la un pret bun tot pachetul. 

Chiar ma gandeam sa-mi iau un an sabatic in Turks & Caicos, si fondurile astea vin la fix!".

Pentru cei care au deschis Internetul mai tarziu, ieri s-a schimbat COMPLET jocul in publicitatea romaneasca.

Fara menajamente sau anunturi prealabile, SASE dintre cei mai tari creativi romani au migrat SIMULTAN spre MRM//McCann, parasindu-si fara regrete agentiile de bastina.

Pe langa plecarea lui Eugen Suman de la Kubis (actual Creative Director la MRM//McCann), Mihnea Gheorghiu, Jorg Riommi si Razvan Capanescu au parasit Publicis Groupe, Mihai Gongu a lasat GMP-ul in spate, iar Gabriela Lungu, iata, dupa o perioada petrecuta in agentii din afara, se alatura din nou industriei locale.

Mai multe detalii despre noile roluri de Chief, respectiv Chef, Creative Officers si co-CEOs, gasiti aici.

Teddy Dumitrescu (CEO & Country Chairman, Publicis Groupe Romania) si Stefan Iordache (CEO, Publicis Groupe Romania) au declarat in aceasta dimineata ca totul facea parte dintr-un plan top secret de a trimite elita creativa grupului inainte, pentru a le croi poteca. In ce sens? Cei doi au devenit si actionari majoritari ai grupului Interpublic, in cadrul caruia activeaza MRM//McCann Bucharest.

Asteptam raspunsuri si de la reprezentantii GMP, urmand sa facem o ancheta si la nivelul MRM//McCann, alaturi de Nir Refuah (co-General Manager, MRM Worldwide Romania).

 

*** Articol din seria 1 aprilie in comunicare.
Punem si un ":)" pentru cei care citesc mai tarziu.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related