Cele mai bune proiecte online din Romania au fost premiate in cadrul Galei Internetics 2011

Cele mai bune proiecte online din Romania au fost premiate in cadrul Galei Internetics 2011

In cadrul Galei Internetics 2011, care a avut loc pe 29 noiembrie, la Opera Nationala Bucuresti, au fost aplaudate cele mai bune proiecte din online-ul romanesc. Lista completa a castigatorilor poate fi vazuta aici.

Agentiile care au urcat pe scena sunt: Create Direct, Discovery Romania, GreenPixel, H Media, Headvertising, Hyperactive, iLeo, Kaleidoscope, Kinecto, McCann Erickson, MRM Worldwide, Odyssey Communication, Senior Interactive, Smile Media, The Geeks si Universal McCann Romania.

Juriul a acordat, in total, 29 de trofee unor campanii online realizate pentru branduri precum: Always, British American Tobacco, Create Direct (auto-promovare), Discovery Channel, Efix, Groupama, Kinder Surprise, Medlife, Orange, Petrom, Pilot Frixion, ROM Autentic, Savana, Tuborg.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


The Geeks Bucharest

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, impreuna cu Saatchi & Saatchi Romania. Agentia se pozitioneza ca un partener de business cu focus pe solutii creative multidisciplinare de comunicare si... vezi detalii »

Create Direct

Compania Create Direct a fost infiintata in 2004 si este detinuta de Mediapost Hit Mail, care face parte din grupul Postei Franceze (La Poste). Create Direct este liderul pietei romanesti de solutii de incentive... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related