Pambac, in portofoliul Headvertising si Starcom MediaVest

Headvertising si Starcom MediaVest au castigat contul Pambac in cadrul unei licitatii care a avut loc la sfarsitul lunii iunie, informeaza un comunicat emis de Leo Burnett. Potrivit postarii de pe blogul oficial Headvertising, agentia va oferi servicii de creatie pentru producatorul de panificatie, in timp ce Starcom MediaVest va oferi servicii constand in dezvoltarea si implementarea strategiei de comunicare offline si online, media planning si media buying.

"Starcom ne-a castigat prin eficienta si eficacitatea solutiilor propuse, dar si printr-un mix bine dozat de rigurozitate si flexibilitate cu care a raspuns solicitarilor Pambac, in toata perioada de deliberare a ofertelor", a declarat Tatiana Soldeanu (Director Marketing, Pambac SA Bacau).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

SectiuneBranded


Related