Marks castiga conturile de creatie, strategie si BTL ale UniCredit Tiriac Bank

[UPDATE] In urma unui pitch desfasurat la sfarsitul lunii august, Marks a castigat conturile de creatie, strategie si dezvoltarea conceptelor BTL pentru UniCredit Tiriac Bank, potrivit informatiilor oferite de reprezentantii agentiei. Contractul a fost semnat pe o perioada de doi ani, iar prima campanie semnata de Marks pentru UniCredit este asteptata sa apara in aceasta toamna si va comunica noi servicii ale companiei.

"UniCredit Tiriac Bank este cel de-al doilea mare client din domeniul serviciilor financiare pe care l-am castigat anul acesta, dupa ce la inceputul anului Groupama Asigurari Romania a devenit parte din portofoliul Marks", spune Iulian Padurariu (Managing Partner, Marks).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Marks

Marks este un nou tip de echipa, iar fondatorii Marks sunt specialisti care vin atat din “lumea clientului”, cat si din “lumea agentiilor”; specialisti in domenii diferite –... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related