IAB Forum Romania 2012 va avea loc pe 16 octombrie

Evenimentul se va desfasura pe 16 octombrie la Hotel Intercontinental, Bucuresti, in cadrul celei de-a doua editii IAB Forum Romania, accentul urmand sa fie pus pe mobile advertising, virale si tendinte pentru urmatorii ani.

Robert Pefanis (International Head of Sales, Thinkdigital) va discuta despre impactul publicitatii rich media, axandu-se pe noile formate de bannere si eficienta lor. Geoffrey Hantson (Executive Creative Director, Duval Guillaume, Belgia) va vorbi despre raspandirea viralelor si impactul acestora asupra brandurilor, iar reprezentantii Google si Gemius vor prezenta viitorul publicitatii pe mobil si trendurile in ceea ce priveste masurarea (online, video si pe mobil). Panelul va fi inchis de Rupert Slade (Head of International CEE, PHD Worldwide), care va tine un discurs despre viitorul media.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related