8team, agentia de conversion rate optimization, parte din Leo Burnett Group

8team, agentia de conversion rate optimization, parte din Leo Burnett Group

Leo Burnett a lansat agentia 8team, care este specializata in optimizarea ratei de conversie pentru proiectele desfasurate in mediul digital, informeaza un comunicat emis de THE PRACTICE. Acest proces are ca scop reducerea de costuri, cresterea volumului si atingerea potentialului maxim pe care o afacere online o poate avea raportat la obiectivele sale.

8team vizeaza in special companiile care urmaresc maximizarea vanzarilor, dar si generarea de lead-uri, de user engagement, de trafic sau de fidelizare.

Infiintarea agentiei 8team vine ca raspuns la maturizarea pietei locale, in care mai mult de 10% din bugetele de publicitate sunt alocate promovarii in mediul online.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related