Olimpicii in comunicare isi primesc medaliile

Vineri 19 mai, cu incepere de la ora 19:00, are loc la hotelul Howard Johnson din Bucuresti Festivitatea de premiere a celor mai buni tineri aspiranti la statutul de profesionisti in advertising, relatii publice sau comunicare politica, participanti la Olimpiadele Comunicarii. La editia din acest an s-au inscris 950 de studenti. In urma preselectiilor au ajuns in "finala" 225. Acestia au concurat in echipe de cate 5, la patru probe de concurs: advertising, relatii publice, comunicare politica si comunicare institutionala.

Timp de aproape o luna, cele 45 de echipe finaliste au lucrat la realizarea unor campanii de comunicare pentru tot atatia "clienti": 25 de companii, 10 institutii publice si 10 oameni politici. In perioada 15 - 16 mai ei si-au prezentat campaniile in fata a patru jurii, formate din peste 40 de reprezentanti ai agentiilor de advertising si relatii publice, profesionisti din companii sau institutii publice, figuri importante ale spatiului universitar si jurnalisti de top.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related