[AdStory] Micky Denehy: "Timp de 30 de ani relatia mea cu publicitatea a fost de dragoste. Acum ador sa-i invat pe altii"

[AdStory] Micky Denehy: "Timp de 30 de ani relatia mea cu publicitatea a fost de dragoste. Acum ador sa-i invat pe altii"

Cu 27 de ani de experienta in publicitate, cariera lui Micky Denehy include job-uri de account la Ogilvy & Mather Londra si Gold Greenless Trott, urmate de 2 pozitii de CEO la sucursalele Bates din Istanbul si Dubai. Dar cariera nu se termina aici. Urmeaza implicarea in echipele regionale de management si new business la Bates si Saatchi & Saatchi EMEA. Astazi Micky e pasionat de multiculturalism si educatie. De-a lungul carierei fost implicat in programe de training pentru oamenii din agentii din intreaga Europa si este membru fondator al scolii EACA (European Association of Communication Agencies) ce isi propune sa creasca standardele industriei din regiune.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Dosare editoriale

Pozitii

Sectiune



Branded


Related