Campania promotionala Samsung: "TU decizi cine merita un smartphone cadou"

Campania promotionala Samsung: "TU decizi cine merita un smartphone cadou"

Leo Burnett & Target in colaborare cu Digital Star, Breeze si Starcom MediaVest a realizat campania de promovare a celei mai recente promotii Samsung. Campania, care se desfasoara in perioada 16 noiembrie – 31 decembrie, cuprinde executii TV, radio, in mediul online (aplicatie de Facebook), executii mobile, dar si materiale specifice de promovare precum postere si flyere.

Mecanismul promotional al campaniei presupune cumpararea unui smartphone Samsung. Astfel. clientul poate castiga zilnic cate un Galaxy S3 sau un Galaxy Note2. De asemenea, clientii care nu castiga unul dintre cele doua telefoane oferite cadou la promotie sunt inclusi in extragerea finala pentru un Galaxy Note 10.1.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related