Laurentiu Dumitrescu (Digital Star): Am aratat, cu exemple, ca se poate trai din creativitate

Laurentiu Dumitrescu (Digital Star): Am aratat, cu exemple, ca se poate trai din creativitate

Sistemul de invatamant romanesc e unul mai degraba traditional, care rasplateste "lectia invatata" si incurajeaza mai putin creativitatea, povesteste Laurentiu Dumitrescu (Managing Partner, Digital Star). Totusi parintii sunt, pana la urma, cei care influenteaza decisiv alegerea drumului pe care copiii il vor urma: calea creativitatii si a descoperirii de sine sau cea care ii va conduce catre o meserie considerata sigura. Asta e punctul de pornire al campaniei "Manifest pentru creativitate", al carei obiectiv a fost sa incline parerile parintilor intr-o directie care sa le permita copiilor lor sa-si gaseasca propriul drum, fara sa calce din nou pe poteca batatorita a clasicelor meserii de avocat, doctor sau inginer.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related