Leo Burnett semneaza alaturi de Samsung spotul "The Date"

Leo Burnett a realizat spotul "The Date" care promoveaza oferta Best Deal de la Orange, pentru modelul de telefon Samsung S5610. Spotul va fi difuzat in urmatoarea perioada in variantele de 30 sec si 15 sec, pe canalele ProTV, Pro Cinema, MTV, Sport.ro, Antena 1, Realitatea, Discovery, Kanal D, UTV, dar va fi afisat si pe YouTube, precum si pe paginile de Facebook Leo Burnett si Samsung Mobile.

"Smartphone-urile, Facebook-ul, chat-urile, Mess-ul transforma in fiecare zi felul in care ne exprimam. De multe ori auzim LOL si BRB in loc de hahaha si vin imediat. Au ajuns elevii sa scrie la scoala, la lucrari si la teze cu abrevieri de net: vbim, n vdm, knd te-am vzt, d aqm inkolo, etc. Samsung S5610 nu e un Smartphone, e un telefon pentru vorbit. Poate ar fi cazul sa revenim la vorbitul normal si sa folosim telefonul pentru ce-a fost el inventat, pentru vorbit. E mai frumos, nu de-alta", a declarat Valentin Lica (Copywriter, Leo Burnett).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related