Wave Division se repozitioneaza ca THE Consumer Engagement Agency

Ca urmare a dezvoltarii din ultimii ani, compania Wave Division anunta extinderea portofoliului de servicii si repozitionare ca "THE Consumer Engagement Agency", informeaza un comunicat de presa emis de BDR Associates. Repozitionarea Wave Division vine ca o etapa fireasca in cadrul evolutiei companiei, in baza realizarii de proiecte ce pun in prim-plan implicarea consumatorilor in interactiunea cu brand-urile.

Noua pozitionare implica si relansarea site-ului companiei intr-o noua formula grafica si de continut, incluzand ce propune sectiuni distincte cu informatii si know how pentru fiecare din ariile de expertiza ale companiei: in-store marketing, retail merchandising, events management, shopper marketing, digital couponing si youth marketing.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Wave Division

Wave Division e agenţia care in ultimii 20 ani a învăţat regulile advertisingului în prima linie a publicităţii, în contact direct cu clienţii. În felul acesta, agenţia şi-a însuşit... vezi detalii »

Oameni

Pozitii

Subiecte

SectiuneBranded


Related