Medic One si Mobile Works lanseaza provocari legate de sanatate in aplicatia mobila SupraFit

Medic One si Mobile Works au lansat aplicatia mobila SupraFit pentru brand-ul Supradin din portofoliul Bayer, informeaza un comunicat de presa emis de GolinHarris. Aplicatia este disponibila gratuit atat pentru iOS cat si pentru Android si isi propune sa functioneze ca un trainer personal ce ofera sfaturi de nutritie, sport si energizare pentru ca utilizatorii sa aiba o viata mai sanatoasa si mai putin sedentara.

Aplicatia afla in fiecare zi care este tonusul utilizatorului si, in functie de acesta, lanseaza provocari, cum ar fi flotarile, o pauza de cateva minute sau  consumul de fructe. Toate provocarile pot fi shareuite pe profilul personal de  Facebook sau pot fi personalizate de catre fiecare utilizator.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Medic One Communication

Founded in 1999 by MD Oana Cociasu together with Veronica Savanciuc and other partners, Medic One is the first full-service communication agency in Romania to exclusively dedicate its activity to medical... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related