Broasca testoasa Plux, protagonista campaniei TV Prolux-Genesis

Broasca testoasa Plux, protagonista campaniei TV Prolux-Genesis

CAP a creat campania de promovare a brandului de sisteme si accesorii profesionale pentru finisaj Prolux-Genesis, potrivit unei informari din partea agentiei. Personajul central al campaniei TV este broasca testoasa Plux, care isi propune sa demonstreze rezistenta profilelor Prolux-Genesis.

Strategia campaniei porneste de la nevoia de a vorbi publicului despre detaliile tehnice ale produselor Profilux intr-un limbaj usor accesibil.

“Si pentru acest post am gasit-o pe Plux, o broscuta testoasa vorbareata si priceputa la lucrurile de prin casa din simplul motiv ca a avut mult timp la dispozitie sa studieze ce merge si ce nu merge. Plux testeaza cum stie ea mai bine o trecere de pardoseala, dar testul ii este intrerupt brutal de catre doi carausi si o pianina”, explica agentia.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Spoon Media

Spoon a inceput in 2003 ca o agentie de strategie de media dar a evoluat diversificandu-si serviciile catre o agentie de comunicare digitala si media. Obiectivul Spoon este sa combine experienta de analisti de date... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related