Infinit Solutions semneaza aplicatia "Eu pe coperta Forbes"

Infinit Solutions a dezvoltat aplicatua "Eu pe coperta Forbes" prin intermediul careia utilizatorii ei pot castiga unul dintre cele 39 de premii oferite de partenerii Forbes - cramele Rotenberg, Rompetrol, Events, Serioux si BRD Group Societe Generale, informeaza un comunicat emis de Eye PR. Aplicatia simuleaza cum ar arata un om obisnuit pe coperta unei reviste de business style.

Pentru a fi inclusi in extragerea care va determina castigatorii concursului, utilizatorii aplicatiei trebuie sa nvita alti trei prieteni sa testeze aplicatia si sa se claseze in primii 200/100/10 din punct de vedere al numarului de like-uri. Concursul este valabil in perioada 11 aprilie – 6 mai 2013.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related