Kronospanfoundation.ro, un concept realizat de DDB Bucharest

DDB Bucharest a lansat website-ul kronospanfoundation.ro, care promoveaza Fundatia Kronospan, potrivit unei informari din partea DDB Bucharest. Obiectivul Fundatiei este crearea de programe si proiecte care sprijina dezvoltarea sociala, economica si culturala a comunitatilor locale unde isi desfasoara activitatea, tinand seama de valorile definitorii: respect, integritate, excelenta.

Conceptul site-ului este fereastra spre natura, unde utilizatorul poate observa cum se schimba ziua in noapte, anotimpurile si vremea. Website-ul isi propune sa incite vizitatorii intr-un mod care ii va incuraja sa se intoarca.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Studioset

Studioset este o casa de productie si post-productie, cu sediul in Bucuresti. Compania a fost infiintata in 2007 si este formata dintr-o echipa tanara de profesionisti media care au castigat numeroase premii de-a... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related