Infinit Solutions Agency a lansat prima aplicatie mobila pentru Rompetrol

Rompetrol a lansat o aplicatie mobila adresata soferilor si creata de Infinit Solutions Agency. Aceasta contine un planificator de rute, o harta cu cele mai apropiate statii de benzina Rompetrol, starea vremii, informatii despre produsele Rompetrol, dar si detalii despre promotii, stiri, oferte de angajare si stagii de practica. Aplicatia este disponibila pentru sistemele iOS si Android si poate fi descarcata gratuit din App Store si Google Market, arata un comunicat emis de agentie.

"Am finalizat la inceputul lui 2013 Rompetrol.ro si Rompetrol.com, compania avand acum una dintre cele mai moderne interfete digitale cu consumatorul, de la digital asseturi pana la social media inclusiv. Realizarea primei aplicatii mobile aduce Rompetrol mai aproape de clienti si creste gradul de interactiune si engagement. Este o componenta foarte importanta in strategia de comunicare Rompetrol si vom dezvolta si alte aplicatii pe acest canal", declara Alexandru Cernatescu (CEO si Head of Strategy, Infinit Solutions Agency).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related