Rompetrol.com si Rompetrol.ro, parte din strategia de integrare a tuturor sectoarelor de comunicare

Rompetrol.com si Rompetrol.ro, parte din strategia de integrare a tuturor sectoarelor de comunicare

Infinit Solutions a realizat platforma pentru piata locala Rompetrol.ro si portalul international Rompetrol.com, lansate in luna ianuarie, informeaza un comunicat emis de EYE PR. Crearea celor doua platforme face parte dintr-un proiect mai amplu, de integrare a tuturor sectoarelor implicate, iniatiat de Rompetrol.

"Pentru ca suntem mereu in miscare, si clientii nostri la fel, mediul digital reprezinta o modalitate in plus de a oferi fiecarui tip de client serviciul de care are nevoie la calitatea pe care o merita. Alaturi de agentia noastra de tradigital am reusit sa realizam cu succes prima parte a acestui proiect imens care va insemna un brand mult mai digitally-opened", a declarat Gabriel Corbu (Digital Margeting Manager, Rompetrol).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related