Paravion.ro si Weapons of Public Attraction lanseaza campania "Rezervi online si pleci airline"

Paravion.ro si Weapons of Public Attraction lanseaza campania "Rezervi online si pleci airline"

Agentia Weapons of Public Attraction a creat pentru Paravion.ro o campanie de comunicare integrata care are ca obiectiv educarea publicului in ceea ce priveste usurinta si siguranta accesarii serviciilor de rezervare de bilete de avion si de pachete de calatorie online. Campania se va desfasura pe toata perioada lunii iunie 2013, arata un comunicat emis de agentie.

Sub sloganul "Rezervi online si pleci airline", Paravion.ro comunica intr-o serie de medii care includ online, radio, OOH, tranzit media (metrou, RATB) si activari BTL, campanii in blogosfera si parteneriate neconventionale. Elementul grafic central este simbolul unui bilet de avion transformat in jucarie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


WOPA

Suntem independenti.Nu vorbim tot timpul frumos, dar vorbim liber. Suntem locali.Poate nu avem director de creatie „din occident”, dar avem unul nascut in Colentina, care face publicitate de 16 ani,... vezi detalii »

Companii

Subiecte

SectiuneBranded


Related