Inscrierile la Cupa Agentiilor la Fotbal intra in prelungiri

Inscrierile la Cupa Agentiilor la Fotbal intra in prelungiri

Pregatirile pentru pitch-ul anului la fotbal intra in repriza de prelungiri, motiv in plus pentru echipele deja inscrise sa continue antrenamentele pentru Cupa Agentiilor la Fotbal, care va avea loc pe 28 si pe 29 iunie, la Club Daimon din Bucuresti. Publicitarii determinati sa domine terenul de fotbal mai au la dispozitie trei zile, de azi pana pe 25 iunie, ora 16:00, sa se inscrie.

Pe langa premiul cel mare, cel de Agentia Anului, echipele participante isi vor masura si gradul de inventivitate si creativitate in competitiile de creatie dedicate celei mai bune embleme de echipa, celei mai bune pancarte si celui mai bun poster. Pe www.cupaagentiilor.ro/echipe puteti vedea deja cum au incercat jucatorii din marcomm sa-si intimideze concurenta. Cele trei competitii sunt oferite de AdProduction, solutions partner al acestei editii, iar atat pancartele, cat si posterele vor fi produse, alaturi de cea mai buna emblema, folosind solutiile AdProduction.

Printre premiile care vor mai fi acordate in cadrul editiei de anul acesta a Cupei Agentiilor la Fotbal vor fi: Premiul II, Premiul III, Goalgetterul Competitiei, Cel mai bun portar, Cea mai fairplay echipa, Cel mai frumos gol, Cea mai infocata galerie si, pentru prima data, premiul pentru cel mai bun echipament de echipa.

21 de echipe inscrise pana acum vor concura saptamana viitoare pentru titlu de Agentia Anului: Webstyler, Wave Division, Saatchi & Saatchi, McCann Erickson, Leo Burnett, G2 Romania, Next Advertising, Daedalus Consulting, Carturesti, Active Soft, First Advertising, REEA, Infinit Solutions Agency, Senior Programming, IQads Kadett, Advice, Lowe Group, Grup Sapte, AdProduction, Draftcb si GfK Romania.

Cupa Agentiilor la Fotbal este un eveniment IQads. Solutions Partner al acestei editii este AdProduction. Castigatorii vor fi anuntati in cadrul Galei Cupei Agentiilor la Fotbal, editia 2013, pe data de 29 iunie, la Club Daimon din Bucuresti.

Despre Cupa Agentiilor la Fotbal

De sase editii, Cupa Agentiilor la Fotbal este locul traditional unde reprezentativele din Liga I a marcomm-ului se lupta la pitch-ul anului pentru titlul de Agentia Anului.

Brieful care trebuie rezolvat de fotbalistii amatori ai acestei editii e cat se poate de clar: se cauta o echipa de minim 6 si maxim 12 barbati (din care 6 in teren) cu creativitate aplicata, tehnicitate ridicata si (cel putin) mentalitate de invingator. Cupa se va desfasura si anul acesta in sistem grupe, sferturi, semifinale si finale. Pe 28 iunie vor avea loc meciurile de calificare, iar pe 29 iunie turneul final si festivitatea de premiere.

Despre AdProduction

AdProduction a fost infiintata in 2002 si pune la dispozitia clientilor servicii de print outdoor si indoor, alaturi de produse de semnalistica si POSM-uri. La acestea se adauga competente – de la design la productia in house si ulterior pana la montaje in locatiile clientilor.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

GMP+WEBSTYLER

In 2018, agentiile GMP Advertising si Webstyler au fuzionat, formand o singura agentie cu servicii intergrate GMP+WEBSTYLER, parte din GMP Group alaturi de GMP PR, Chapter 4 si Point Public Affairs. Cele doua agentii... vezi detalii »

Wave Division

Wave Division e agenţia care in ultimii 16 ani a învăţat regulile advertisingului în prima linie a publicităţii, în contact direct cu clienţii. În felul acesta, agenţia şi-a însuşit... vezi detalii »

SectiuneRelated