[AdLife] Vasile Alboiu (SENIORHYPER): Prima data cand am intrat pe net mi s-a parut ca traiesc intr-un film SF

[AdLife] Vasile Alboiu (SENIORHYPER): Prima data cand am intrat pe net mi s-a parut ca traiesc intr-un film SF

Pentru multi dintre noi, graficul unei functii matematice nu inseamna mare lucru, insa pentru Vasile Alboiu (Creative Director, SENIORHYPER) e o oportunitate de exprimare artistica. In facultate, confruntat pe foaia de calcul cu o astfel de schema, a considerat ca e mai important sa o infrumuseteze decat sa o rezolve. Inca mai face asta in filmuletele de animatie pe care le produce sau in videoclipurile pe care le regizeaza. Nu poate uita ziua cand a aparut in LEVEL o recenzie pozitiva la un joc pe care l-a creat sau momentul cand a intrat pentru prima oara intr-un film SF, adica pe internet. Din 2011 coordoneaza ideile creative de la SENIORHYPER, insa primul lui job a fost in invatamant, la Institutul de Cercetari in Informatica. Despre publicitatea din Romania, despre anii de liceu si primul calculator al lui Vasile Alboiu, puteti citi in continuare:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Profero Bucuresti

Profero Bucuresti, afiliata la reteaua internationala MullenLowe Profero, este o agentie de digital advertising cu o experienta de peste 10 ani pe piata din Romania, atat cu branduri locale, cat si... vezi detalii »

Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune


Comentarii

marioara his
acum 10 ani
activitate nu gluma


Branded


Related