Aplicatia Pepsi Pulse Level le cere utilizatorilor sa danseze

Aplicatia Pepsi Pulse Level le cere utilizatorilor sa danseze

Pepsi a lansat aplicatia pentru mobil Pepsi Pulse Level, prin intermediul careia participantii la Liberty Parade vor putea sa castige doze de Pepsi, informeaza un comunicat emis de GolinHarris. Ca sa aiba sanse la premii, utilizatorii aplicatiei trebuie sa umple pana la 100% un "rezorvor" care contorizeaza cat de mult au dansat.

Aplicatia Pepsi Pulse Level e disponibila in App Store si Google Play de pe 8 iulie si va fi activa in ziua festivalului. Liberty Parade se desfasoara pe plaja dintre Venus si Saturn, pe 13 iulie.

"Dincolo de produsele in sine, consumatorii nostri isi doresc experiente. Pepsi Pulse Level, o aplicatie mobile prin care dorim sa oferim o experienta inedita si distractiva celor prezenti la Liberty Parade, devine barometrul dansului vara aceasta. Cu ajutorul unor senzori de miscare, aplicatia ofera celor mai entuziasti dansatori de la Liberty Parade sansa multor pauze racoritoare cu Pepsi", a declarat Adriana Nestoriuc (Group Brand Manager CSD, PepsiCo Romania).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related