the Syndicate semneaza noul spot Bramac

the Syndicate semneaza noul spot Bramac

the Syndicate a creat noul spot TV de imagine pentru Bramac, brandul care ofera solutii pentru invelitori de acoperis. Spotul face parte dintr-o campanie integrata care se desfasoara in perioada 6 iunie – 12 iulie 2013, arata un comunicat emis de agentie.

Clipul prezinta lupta dintre armata Bramac si doua fenomene naturale, ploaia si grindina. Acoperisul Bramac actioneaza ca un sistem unitar, care blocheaza intemperiile

"De la nivelul de idee pana la cel de executie, a fost o adevarata aventura sa personificam fenomenele naturii. Am dat importanta fiecarui detaliu, de la mimica la armele folosite, iar rezultatul este, din perspectiva mea, unul spectaculos", a declarat Florin Olingheru (Creative Director, the Syndicate).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


the Syndicate

the Syndicate – Intelligent Creativity Incepand din 2007, zeci de campanii care au generat vanzari record si cresteri remarcabile ale cotei de piata, noi branduri care au stralucit pe rafturi sau branduri care... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related