Bianca Mănescu este noul Head of Strategy KUBIS

Bianca Mănescu este noul Head of Strategy KUBIS

Începând cu luna martie, Bianca Mănescu este noul Head of Strategy KUBIS. Cu o experiență de peste 11 ani în advertising și comunicare, Bianca a făcut performanță în cele mai mari agenții din România pe clienți locali și regionali și a câștigat numeroase premii de eficiență și creativitate.

 

KUBIS este o agenție de creație cu o cultură axată pe performanță, on-going learning și inovație, recunoscută în întreagă piață pentru echipa solidă construită și pentru proiectele sale de referință. Aici am găsit o echipă pasionată, care are un real devotament pentru a identifica soluția optimă de comunicare pentru orice problemă de business. Oameni care au advertisingul în sânge și care percep orice brief ca pe o oportunitate de a adresa tensiuni umane pe care nu le poți ignora. Este o agenție față de care am resimțit mereu un sentiment de invidie constructivă. 

Sunt bucuroasă că am ocazia să contribui la scrierea următorului capitol din povestea KUBIS. Rolul meu este de partener ce oferă o perspectivă strategică holistică, atât intern cât și extern, effectiveness champion și aprig practicant al gândirii laterale. Această mentalitate se regăsește în campaniile la care lucrăm actualmente, campanii care sunt mixul perfect între eficiență, relevanță culturală și impact pozitiv la nivelul societății.”, spune Bianca Manescu, noul Head of Strategy KUBIS.

 

KUBIS este într-o fază nouă de dezvoltare, cu o nouă echipă de leadership, în care aducem la masă talente noi, perspective fresh, personalități diferite, având ca obiectiv final îndeplinirea angajamentului de a crește business-urile și brand-urile clienților noștri, totul într-un context cu multe provocări pe care ne dorim să le transformăm în oportunități. Mă bucur să o avem pe Bianca alături în această misiune pentru că e omul potrivit cu care să putem construi.”, a afirmat Talida Cristea, COO KUBIS.

 

KUBIS este o agenție de comunicare integrată, cu suflet de digital, pusă în fiecare zi în mișcare de peste 70 de creative geeks.

Atenția la contextul consumatorului face ca fiecare campanie de comunicare să fie adaptată mediului de interacțiune și să balanseze insightul cu tehnologia, nevoile consumatorului cu obiectivele de business ale clienților.

KUBIS are o experiență extinsă pe aproape toate verticalele de business, pe zona de B2C și B2B, și relaţii de parteneriat îndelungate cu unele dintre cele mai importante companii de pe piaţă: Vodafone, Philip Morris, Unilever, LIDL, PepsiCo, NN Asigurări, Unicredit Bank, Philips, Betano, Saeco, precum și cu ONG-uri prestigioase ca Salvați Copiii și WWF Romania.

Pe plan internațional, KUBIS este afiliată la rețeaua independentă de agenții de publicitate CommUnity International, și partener strategic Hubspot și 6sense.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related