Top fbMonitor: cele mai vizibile branduri de Vin, Whisky, Vodka si Bere in online in iulie 2013

Top fbMonitor: cele mai vizibile branduri de Vin, Whisky, Vodka si Bere in online in iulie 2013

Sectorul Vin a generat in luna iulie a acestui an 650 de aparitii in online, cu 10% mai putin ca in luna iunie, si un viewership de 800.000. Vizibilitatea sectorului a crescut fata de luna precedenta cu 6% pe retelele sociale, insa a scazut in presa online si pe bloguri & forumuri cu 26%, respectiv 17%. Topul lunar al celor mai vizibile branduri pe Facebook este realizat de fbMonitor, platforma de monitorizare si analiza a paginilor de Facebook lansata de TreeWorks, si acopera 24 de categorii de branduri.

  

Topul vizibilitatii brandurilor de Vin in online, in functie de expresiile folosite de utilizatori pe toate canalele analizate, este condus in luna iulie de Cotnari, Recas si Vincon Vrancea.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

TreeWorks

Cu o experienta de peste 10 ani, TreeWorks este o companie specializata in crearea de prezente online si solutii web complexe, numarand peste 200 de proiecte realizate pentru clienti romani si straini. Principala... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar



Related