[UPDATE] AVON a stabilit culoarea oficiala a Bucurestiului

[UPDATE] AVON a stabilit culoarea oficiala a Bucurestiului

AVON Romania a organizat in Poiana Urbana din Piata Universitatii, Bucuresti, un eveniment interactiv, cu ocazia relansarii noii game de machiaj AVON. Opt tinere - cinci bloggerite (Dana Rogoz, Bogdana Dobre, Alina Ciotarnel, Andreea Inankur si Ana Morodan) si trei jurnaliste de la Kudika.ro, Ele.ro si Unica.ro – au participat la provocare. Acestea au avut o ora la dispozitie pentru a picta cat mai original rochiile albe ale fetelor Live, Like, Love, vedetele celei mai recente campanii AVON, arata un comunicat emis de The Practice.

[UPDATE] Proiectul a fost creat si implementat de Gavrila&Asociatii, impreuna cu The Practice, 360 Revolution, Starcom si Momentum.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related