Seria de evenimente Stella Friday incepe la sfarsitul lunii august

Seria de evenimente Stella Friday incepe la sfarsitul lunii august

La sfarsitul lunii august se da startul circuitului de evenimente Stella Friday, care va ajunge in Timisoara, Cluj, Brasov, Constanta, Ploiesti si Iasi, informeaza un comunicat emis de GollinHarris. Evenimentele vor demonstra ritualul de turnare Stella Artois, un concept global adaptat de Lowe&Partners.

Membrii echipei Stella Artois vor prezenta publicului cele noua etape ale unui ritual corect de turnat bere, in cadrul unui bar mobil care va vizita fiecare dintre cele sase orase. Ritualul de turnare Stella Artois a devenit o activare implementata la nivel national in urma succesului avut in orasul Bucuresti; in iunie si iulie 2.000 de angajati au luat parte la evenimente.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related