Noi spoturi in campania de comunicare BCR "Impreuna schimbam povestea"

Noi spoturi in campania de comunicare BCR "Impreuna schimbam povestea"

Next Advertising a creat o serie de spoturi noi, parte din campania de comunicare BCR "Impreuna schimbam povestea", potrivit unor informatii oferite de agentie pentru IQads. Campania de promovare a fost lansata odata cu noua platforma BCR "Mai bine. Pentru ca putem".

De la sfarsitul lui ianuarie pana in martie, BCR a promovat Pachetele de cont curent. Pentru promovarea creditului DIVERS a fost lansat un spot TV al carui protagonist a fost Harap Alb, pentru CASA MEA reclama a aratat o varianta moderna a povestii Soacra cu trei nurori, iar pentru tranzactii non-cash clipul, care ruleaza inca pe canalele TV, porneste de la povestea Scufitei Rosii.

"La fiecare proiect s-au luptat povestile intre ele si de fiecare data s-au ales scenariile cele mai amuzante si mai de impact. La Divers BCR, Harap Alb le-a invins pe Ileana Cosanzeana si pe Cenusareasa. La Tranzactii, Scufita Rosie s-a luptat cu Ursul pacalit de vulpe si cu Punguta cu doi bani si a invins in prelungiri. La CASA MEA, Soacra cu trei nurori a batut-o la tie break pe Fata babei", a declarat Liviu David (Creative Director, Next Advertising).

Referitor la rezultatele preliminarii ale campaniei, care se va desfasura cel putin pana la finalul lui 2013, Liviu David a spus ca publicul apreciaza "Impreuna schimbam povestea" in relatie cu majoritatea celorlalte campanii din sectorul bancar si comparativ cu cele ale BCR din anii anteriori.

"Toate aceste campanii fac parte din platforma de comunicare cu povesti. Fiecare campanie de produs este testata prin prisma unor obiective de comunicare care masoara recall-ul, legatura cu brandul, relevanta, intelegerea mesajului si intentia de achizitie. Pe toate campaniile de pana acum, aceste rezultate au fost foarte bune", a declarat Liviu David (Creative Director, Next Advertising).

Echipa Next Advertising care a contribuit la realizarea ultimelor executii BCR:  Paula Ionescu (Copywriter), Andrei Iovita (Art Director), Liviu David (Creative Director), Wanda Podgurschi (Client Service Director), Sorin Popescu (Managing Partner), Andreea Gisca (Junior Account Executive) si Razvan Badulet (DTP Manager).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related