Enelio Farina (regizor): Daca un film e Peter Pan, o reclama e Tinker Bell. Ambele sunt magice

Enelio Farina (regizor): Daca un film e Peter Pan, o reclama e Tinker Bell. Ambele sunt magice

Cand iti petreci cate saisprezece ore pe un platou de filmare, e de la sine inteles ca pasiunea joaca un rol vital in destramarea incetul cu incetul a granitei dintre munca si viata personala. Dar pasiunea pe care un regizor o investeste in proiectele sale nu este elementul surprinzator al ecuatiei. In cazul lui Enelio Farina, e vorba de tenacitatea cu care incearca sa transforme reclamele si filmele pe care le regizeaza in materializari ale propriilor lui vise si aspiratii. In ultimii zece ani a facut toate astea prin arta video sau fotografie si in colaborarile cu clienti precum Honda, Coca-Cola, Samsung, Petrom, Mercedes, HBO sau agentii ca SCPF, Leo Burnett, JWT, BBDO sau Red Bee London. Pe plan local a lucrat cu Leo Burnett, cu care a realizat cel mai nou spot pentru Petrom – "Performanta inspira".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related