Site-urile Orbit Romania si Orbit Bulgaria, relansate de SENIORHYPER

Site-urile Orbit Romania si Orbit Bulgaria, relansate de SENIORHYPER

SENIORHYPER  a relansat website-ul pentru Orbit Romania si website-ul pentru Orbit Bulgaria, ca parte a strategiei de comunicare digitala pe care a gestionat-o pentru brand pe intreg parcursul anului 2013. Website-urile sunt dezvoltate responsive, astfel ca utilizatorii pot naviga cu usurinta pentru a accesa informatia de pe diferite device-uri: laptop, tableta, smartphone, arata un comunicat emis de GolinHarris.

SENIORHYPER a gestionat din punct de vedere digital campania desfasurata de Orbit Romania in 2013, "Ia-ti adio de la resturile de mancare". Campania a fost dezvoltata pe mai multi piloni, echipa ocupandu-se atat de strategie, cat si de crearea conceptului si apoi de construirea aplicatiei de Facebook "Adio Show". Acestea au fost sustinute prin continut editorial dedicat pentru pagina de Facebook Orbit Romania, prin comunicare pe site-ul Orbit si prin online media banners. In urma proiectului, pagina de Facebook Orbit Romania a primit peste 50.000 de noi fani in perioada promotiei, iar rata de share a fost de 70%.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Profero Bucuresti

Profero Bucuresti, afiliata la reteaua internationala MullenLowe Profero, este o agentie de digital advertising cu o experienta de peste 10 ani pe piata din Romania, atat cu branduri locale, cat si... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related