Peste 40 de organizatii vor participa la Impact Festival

Peste 40 de organizatii vor participa la Impact Festival

Evenimentul Impact Festival, organizat de Impact Hub Bucharest, va avea loc intre 6 si 8 decembrie, marcand totodata si schimbarea oficiala a numelui The HUB Bucharest in Impact Hub Bucharest. Reunind peste 40 de organizatii participante, evenimentul va include un targ, ateliere pentru antreprenori, sesiuni inspirationale si sesiuni educative pentru parinti si copii.

"In ultimul an si jumatate, de la lansarea The HUB Bucuresti, ca membru al unei retele globale de hub-uri, ne-am concentrat pe impactul pe care membrii nostri il au si asupra impactului colectiv pe care reteaua din care noi facem parte il are atat la nivel local cat si la nivel global. Am realizat asta prin dezvoltarea unei comunitati antreprenoriale interactive, evenimente saptamanale de dezvoltare a abilitatilor antreprenoriale, acceleratorul de afaceri 60 days challenge, conferinta internationala dedicata inovarii sociale Connection si a unei platforme on-line de colaborare dedicata membrilor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related