10 predictii pentru anul 2014 de la Leo Burnett Londra

10 predictii pentru anul 2014 de la Leo Burnett Londra

Semne bune anul are, zice o vorba din popor. Leo Burnett Londra a lansat recent o lista cu 10 predictii pentru anul 2014 si sugestii despre cum se pot folosi brandurile de acestea.

Anul Cristalografiei si a celei de-a 450-a aniversare a lui Shakespeare, 2014 va fi undeva la mijloc intre “poveste cu unicorni” si "apocalipsa cu roboti”.

In atentia dumneavoastra
Cu atata informatie in jur, este greu ca ceva sa ne mai capteze atentia. Si totusi, seriale precum Breaking Bad sau The Wire si romane premiate precum "The Luminaries” ne arata ca oamenii sunt dispusi sa isi dedice o buna bucata de timp lucrurilor pe care le considera importante. Avand la dispozitie mai multe optiuni ca niciodata, nu putem decat sa fim selectivi. Daca fanii nu interactioneaza cu brandul tau nu inseamna ca nu au timp, ci ca nu sunt indeajuns de interesati.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

DictionarRelated