[Ad List] Fete. Baieti. Greseli. Si adulti

[Ad List] Fete. Baieti. Greseli. Si adulti

Pe cat ne tin puterile si vigilenta, incercam sa scriem in fiecare zi, la Expo, despre campaniile si spoturile recente. Despre cele care ies din obisnuit, ne fac sa tresarim, spun ceva nou, ne emotioneaza. Sau, din contra, de cele care ne enerveaza. Scriem, atunci cand se intampla, despre controverse, gafe si erori de comunicare. 

Nu reusim sa scriem despre toate. Asa ca la final de saptamana, ramanem cu lista aceasta de campanii si spoturi care ne-au atras atentia, ne-au gadilat emotile sau ne-au pus pe ganduri. O sursa de inspiratie, de fapt, si un fel de oglinda a lumii in care traim, pe care o dam mai departe: 

 

Marius Manole - Donează VOCE!

Cum s-ar descurca Marius Manole pe scena teatrului dacă ar putea să pronunțe doar câteva cuvinte? Vezi cum a răspuns el la provocarea lui Dani, un băiețel cu tulburare de spectru autist, și trimite ”VOCE” la 8844, ca să îi ajutăm împreună pe copiii cu autism să învețe mai multe cuvinte. Donează VOCE!

 

 

Bogdan Raileanu is at Palatul Cotroceni - Administratia Prezidentiala

L-am rugat pe președintele Klaus Iohannis să citească și din cartea mea o pagină. A citit. Întotdeauna mi-am dorit să invit un președinte la lansarea cărții mele. Uite îl invit acum că tot s-a făcut #timpulsăcitim. Vine, nu vine?

 

 

El Camino: Un film Breaking Bad, disponibil acum

 

 

Leo Burnett, Anchor Panasonic

What if the switches at your home were the gateway to becoming an internet sensation? Made with tower technology, the super stylish and durable Anchor by Panasonic switches add an aesthetic appeal to your home decor that is simply impossible to miss!

 

Wieden+Kennedy New York, HBO

  

Fingerpaint, The Concussion Legacy Foundation

 

Publicis, Citi

 

Lush Cosmetics, un short de Phoebe Arnstein

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Dosare editoriale

Sectiune



Branded


Related