Nostalgia parintilor nostri adunata in playlist-uri de Discoteca

Nostalgia parintilor nostri adunata in playlist-uri de Discoteca

Marina Voica a urcat pe scena. Publicul a inceput sa aplaude frenetic in timp ce cantareata s-a prezentat vorbind cu un usor accent moldovenesc. Cand a introdus cover-ul dupa melodia "Common People" de la Pulp multimea a inceput sa danseze odata cu artista de 77 de ani care-si retraia tineretea pe scena. Ca pe vremuri, la finalul concertului un buchet de flori si-a facut drum catre o Marina Voica plina de zambete. Asa a aratat prima parte a serii de Discoteca pe care Paul Breazu (Batiscaf), Vlad Stoica (Coughy) si Catalin Matei (Sillyconductor) au pregatit-o pentru public.

Seria de evenimente organizate sub numele Discoteca aduce in cluburi muzica de glorie a anilor '70, '80 si '90 din Romania. Colectivul de DJ reuneste toata nostalgia parintilor ub forma de playlist-uri care arunca cluburi bucurestene precum Modern, Control, Atelierul de Productie, Eden si Atelierul Mecanic inapoi in timp. Playlist-uri care sunt compuse din melodiile pe care le asculta ai nostri bombanind "asta e muzica adevarata" sau cand merg la vreuna dintre petrecerile lor batranicioase.  

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related