Cum sa redai frumusetea interioara – o lectie de la Honda

Cum sa redai frumusetea interioara – o lectie de la Honda

Anul trecut, Honda sarbatorea 65 de ani de inovatie prin spotul Hands, admirat de multi si premiat la festivaluri precum Eurobest sau Epica. Simplist, dar bine realizat, spotul ne ofera o calatorie placuta de 2 minute in istoria realizarilor inginerilor Honda, incepand de la prima piulita a primului motor pana la avionul Honda. Sa-l mai urmarim o data, ca-i frumos:

Anul acesta, Honda revine cu un spot realizat in aceeasi maniera, in colaborare cu aproximativ aceeasi echipa de creatie si productie. Responsabili pentru reclama care vrea sa transmita “Honda Tourer e o masina incapatoare” fara a scrie mare pe ecran “uite ce incapator e Honda Tourer” sunt agentia Wieden+Kennedy Londra, companiile de productie Nexus (pe partea de regie), Time Based Arts (pe partea de efecte vizuale) si Factory (pe cea de sunet). Spotul Inner Beauty exploreaza cu aceeasi curiozitate din Hands interiorul mai multor elemente, dand la o parte, strat dupa strat, ce se afla la suprafata, pentru a dezvalui esenta. Priviti:  

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Oameni

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related