Godmother despre BTL-ul de acum incolo: Cum transformam posibilii clienti in clienti?

Godmother despre BTL-ul de acum incolo: Cum transformam posibilii clienti in clienti?

Daca, de obicei, prima intrebare din cadrul unui interviu imi apartine, cu Godmother a fost putin diferit. Valentin Vacarus (Managing Director) a inceput intrebandu-ma ce stiu despre Godmother. Cate putin din ce am aflat: Godmother a inceput ca o companie de productie publicitara si s-a transformat in agentie full-service in 2009. De atunci, agentia a crescut continuu, cresterea de anul trecut fiind de aproximativ 20%. In continuare, discutia cu Valentin si cu Andreea Ropotan (BTL Manager) s-a axat pe ce inseamna zona de BTL pentru Godmother, pe eficienta evenimentelor si relatia lor cu vanzarile clientilor. Mai multe, in randurile ce urmeaza.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Godmother

Agentie de publicitate cu o experienta de 22 de ani, specializata in furnizarea de servicii de tip BTL si digital, orientati permanent catre solutii si cu peste 1000 de evenimente implementate. Credem in engagement,... vezi detalii »

Companii

Subiecte

SectiuneBranded


Related